Si tens problemes per accedir al lloc web, truca’ns al +49 (0)30 300 137 300 o consulta Assistent de Google de FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Reserves de seients

Reserva de seient

Vols gaudir del màxim confort durant el viatge? Si la resposta és afirmativa, reserva ara el teu lloc preferit. En gairebé totes les connexions de la nostra xarxa de rutes tens la possibilitat de triar i reservar el seient que vulguis abans de començar el viatge.

Viatges amb un amic, una amiga o amb la teva família? Aleshores, assegura’t que podreu seure junts.

Posa't còmode i gaudeix de les vistes durant el viatge en un dels seients panoràmics. També en les places amb taula pots viatjar, a partir d’ara mateix, molt més còmode.

Si tens el teu seient preferit reservat, pots començar el viatge ben relaxat i sense estrès.

Categories de seient

Quan viatgis amb FlixBus, pots triar entre tres categories:

Panorama
Panorama:
Gaudiràs de millors vistes durant el viatge
Taula
Taula:
La plaça amb taula ofereix més confort en els nostres autobusos de dos pisos
Clàssic
Clàssic:
El seient de la teva elecció
Reserva de seient

Com puc reservar un seient?

Si oferim la reserva de seient en la teva connexió, veuràs aquesta opció durant el procés de reserva o a l’aplicació, després d’haver introduït la informació del passatger.  També podràs reservar un seient a través de les nostres agències i establiments.

La tarifa per a la reserva de seient depèn del tipus de seient seleccionat i de la distància a recórrer.  Trobaràs tots els preus relatius a les reserves de seient aquí.

Al teu bitllet, hi trobaràs el número del seient. En els nostres autobusos amb reserva de seient, veuràs els números dels seients fàcilment al compartiment superior per a l'equipatge en color gris fosc.

Afegir, modificar i cancel·lar la reserva de seient:

Pots fer la reserva únicament durant el procés de reserva del bitllet. Per ara no és possible afegir cap seient posteriorment.  Si vols anul·lar o canviar el teu seient, fes clic aquí.

Grups:

Els seients reservats no estan assignats a persones concretes de la vostra reserva.  Cada membre del grup pot escollir lliurement un dels llocs reservats.

Com sabré quin és el meu lloc a l’autobús?

En funció del trajecte, és possible reservar tot l’autobús o només algunes files. En alguns dels nostres autobusos no està disponible l’opció de reservar el seient.  

Si has reservat un seient concret, trobaràs el número del teu seient al bitllet.
En els autobusos amb reserva de seient, veuràs els números dels seients fàcilment al compartiment superior per a l'equipatge.

Si no has reservat cap seient però en tens un d’assignat al bitllet, et demanem que, si us plau, ocupis aquest seient.

Si no has reservat cap seient i no en tens cap d’assignat al bitllet, aleshores pots seure on vulguis,  però sempre en un dels seients no reservables i que duguin l’adhesiu verd.  Si, en aquest cas, vols seure en un lloc concret, et recomanem que pugis a l'autobús com abans millor.  Els passatgers amb mobilitat reduïda tenen naturalment preferència a l'hora d'escollir seient.