Bus nocturn

Per Europa en bus nocturn

No et vols passar el dia viatjant? Vols viatjar per Europa més ràpid que mai? Vols poder triar entre centenars de connexions?

Els nostres autobusos nocturns connecten Europa cada nit. Com que els bitllets es poden adquirir al bus mateix, no caldrà ni que reservis amb antelació!  I com que el servei nocturn té menys parades que el servei diürn,  el temps de viatge es redueix significativament

Els nostres preus són imbatibles, però recorda: com abans reservis, més econòmic et sortirà el bitllet. Aprofita els serveis que t'oferim a bord dels nostres autobusos nocturns.  Seients abatibles i amb  espai extra per a les cames, perquè puguis relaxar-te i dormir fins a arribar a la teva destinació. Els nostres autobusos nocturns disposen d'un servei de venda de begudes i snacks  a bord.  A més, tenen lavabo per evitar haver de fer aturades i poder arribar a la destinació al més aviat possible.  També disposen d'endolls i de wifi per  seure còmodament i gaudir d'una pel·lícula mentre dura el viatge.

Què t'estimes més: viatjar de nit de Praga a Hamburg  o de Rotterdam a París? O potser prefereixes viatjar de la Haia a París, que és una altra de les nostres rutes de bus nocturnes. Ben aviat podràs viatjar de nit a qualsevol ciutat important europea, atesa la rapidesa amb què creix la nostra xarxa nocturna. Pots adquirir fàcilment els teus bitllets online, a través de la nostra app, a qualsevol de les botigues o directament a l'autobús. Aprofita per dormir durant el trajecte i arriba ben relaxat a la teva destinació!

El nostre servei de bus nocturn és realment eficient: cap altre mitjà de transport no és tan eficient des del punt de vista energètic ni produeix tan poca quantitat de gasos d'efecte hivernacle per persona com els nostres autobusos,  en comparació amb l'avió, el tren o el  cotxe. Per tant, explorar Europa a bord d'un  dels nostres còmodes i ràpids  autobusos nocturns és sinònim també de respecte pel medi ambient.

Viatja de nit a Milà, París, Düsseldorf, Praga, Torí...

...i a molts llocs més! Si vols viatjar per tot Europa i no perdre hores de sol, fes-ho en un dels nostres autobusos nocturns. La nostra xarxa de busos nocturns no para de créixer, o sigui que consulta regularment aquesta pàgina perquè, si no ho fem ja, ben aviat viatjarem de nit a la destinació que vols! Fes like a la nostra pàgina de Facebook per conèixer de primera mà totes les noves connexions!