§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Política de privacitat

El portal d’Internet de FlixMobility GmbH i el portal de reserves integrat (d’ara endavant denominats conjuntament “lloc web”) són operats per FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 Munic (d’ara endavant denominada “FlixMobility” o “nosaltres”). Donem molta importància a la protecció de les vostres dades personals. Per tant, la protecció de dades és una qüestió prioritària a FlixMobility GmbH i respectem estrictament les disposicions legals del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Federal Alemanya de Protecció de Dades (BDSG) a l’hora de recollir-les, tractar-les i utilitzar-les.

1.   Recollida, tractament i ús de dades personals

El tractament de les vostres dades personals es duu a terme amb la base jurídica següent:

1.1 Relació contractual d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra b) del Reglament General de Protecció de Dades

Tractem les dades personals comunicades voluntàriament (nom, d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra b) del RGPD) per a la tramitació contractual de les comandes de bitllets, per a la realització del transport i per obrir un compte de client o com a part de les mesures precontractuals.

Per això necessitem el vostre nom i cognoms i número de mòbil. Es poden exigir les dades addicionals següents per al processament de pagaments: Per pagar un viatge reservat amb targeta de crèdit, FlixMobility necessitarà el vostre nom complet, l’adreça electrònica i les dades de la targeta de crèdit.

1.2 Interès legítim d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra f) del RGPD

Amb un interès legítim d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra f) i, segons el cas, la lletra b) del RGPD, processem les dades necessàries amb les finalitats següents:
  • Les dades emmagatzemades per a l’execució del contracte i la realització dels viatges en autobús només es transmeten en la mesura necessària a les empreses d’autobusos que realitzen el servei i a altres tercers (per exemple, proveïdors de serveis de TI, transport, correu electrònic i enviament de butlletins del servei al client i processament de pagaments) en el context del registre i processament de la venda de bitllets. En casos justificats (per exemple, danys als autobusos), ens reservem el dret a transmetre les dades del client a l’empresa de transport associada. Les dades transferides només poden ser utilitzades pels nostres proveïdors de serveis per complir la seva funció i no amb cap altra finalitat. Pel que fa al processament de comandes, la tramitació es realitza d’acord amb la normativa per al processament de comandes segons l’art. 28 del RGPD.
  • A més de la tramitació de comandes de bitllets, FlixMobility GmbH també utilitza les vostres dades amb finalitats publicitàries i per a estudis de mercat i enquestes d’opinió, per informar-vos sobre ofertes i novetats adaptades als vostres interessos per correu postal o electrònic. A aquest efecte, amb un interès legítim d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra f) del RGPD, duem a terme anàlisis d’ús per oferir una publicitat basada en els interessos. Podeu oposar-vos a l’ús de les vostres dades amb finalitats publicitàries, estudis de mercat, sondeigs d’opinió i anàlisis d’ús en qualsevol moment escrivint a FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 Munic o a data.protection@flixbus.com.
  • Com a part del procés de pagament, les vostres dades es poden reenviar als proveïdors de serveis de pagament següents. El número de la targeta de crèdit o altres dades bancàries no s’emmagatzemen a FlixMobility i s’envien directament als proveïdors de serveis de pagament:
    • Els pagaments són processats per la nostra empresa associada Adyen BV, Simon Carmiggeltstraat 6 - 50, 1011 DJ Amsterdam. Per a la prevenció i detecció de frau, enviarem la vostra adreça IP a la nostra empresa associada Adyen BV, Simon Carmiggeltstraat 6 - 50, 1011 DJ Amsterdam. Adyen BV emmagatzemarà la vostra adreça IP. Totes les dades es transmetran xifrades.
    • Els mètodes de pagament amb targeta de crèdit, Giropay i iDeal són processats per Heidelberger Payment GmbH, amb seu a Gaisbergstr. 11-13, 69115 Heidelberg. També tindrà accés a les dades de pagament l’empresa PAY.ON AG, amb seu a Lucile-Grahn-Str. 37, 81675 Munic. Heidelberger Payment GmbH és una entitat de pagament de conformitat amb la llei alemanya de supervisió dels serveis de pagament (ZAG) i està registrada a l’Autoritat Federal de Supervisió Financera (BaFin) a Graurheindorfer Str. 108, 53117 Bonn (número de registre: 122914).
    • El mètode de pagament amb PayPal és processat per PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., 5. Etage, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg. Per obtenir més informació sobre la protecció de dades a PayPal, consulteu la declaració de protecció de dades de PayPal.

1.3 Consentiment d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra a) del RGPD

Si seleccioneu la domiciliació com a mètode de pagament, accepteu com a part de la comanda de bitllets la divulgació de la vostra informació personal (nom, adreça, data de naixement, adreça de correu electrònic i informació del compte corrent) i de la comanda de bitllets, als efectes de la identificació i verificació de crèdit i de l’execució del contracte, a RatePAY GmbH, RatePAY GmbH, Schlüterstraße 39, 10629 Berlín. Per això, transferim la nostra sol·licitud de pagament a RatePAY. Per obtenir més informació, consulteu els termes i condicions addicionals i l’avís de privadesa del mètodes de pagament de RatePAY.
 

2.  Inici de sessió d’usuari / compte de client

Teniu l’oportunitat de crear un compte personal al nostre sistema. A l’àrea protegida per contrasenya del compte de client, podeu gestionar fàcilment les vostres reserves i emmagatzemar les vostres dades per a futurs viatges.

Els camps marcats com a obligatoris (*), que contenen dades personals, només s’utilitzen per a l’execució i el tractament del compte d’usuari. Inicialment, només cal una adreça de correu electrònic. Ens serveix per verificar la vostra identitat. Com a part de la inscripció, també podeu proporcionar voluntàriament el vostre nom, adreça o, si escau, les dades del vostre compte.

Aquestes dades s’utilitzaran tant per a la facturació com per a la funció d’ompliment automàtic de futures reserves. A més, podeu consignar-hi voluntàriament el vostre número de telèfon mòbil, que es farà servir en cas de retard o canvi d’itinerari.

Si ho heu consentit, s’emmagatzemaran al vostre dispositiu les anomenades “galetes persistents” amb la funció “Recorda’m”, que serveix per evitar-vos d’haver de tornar a iniciar la sessió en les visites posteriors al nostre lloc web. Aquesta funció no està disponible si heu desactivat l’emmagatzematge d’aquestes galetes a la configuració del navegador.

Al vostre compte de client personal, podeu actualitzar o suprimir en qualsevol moment el vostre compte de client juntament amb les dades personals que tenim emmagatzemades.

La supressió no afecta les dades personals requerides per a l’execució del contracte a causa dels períodes de retenció establerts a la legislació.
 

3.  Butlletí d’informació

Les dades personals recollides en el moment de la inscripció al butlletí d’informació amb el vostre consentiment d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra a) del RGPD s’utilitzaran amb finalitats de comunicació (per exemple, avisos del servei, missatges del sistema, correus electrònics de confirmació del registre, enviament de la informació del compte d’usuari, informació sobre els vostres bitllets i itineraris o els vostres perfils de viatges) i per a l’enviament del butlletí d’informació.

Si rebem la vostra adreça de correu electrònic en el context d’una reserva o viatge i no us hi heu oposat, ens reservem el dret a enviar-vos per correu electrònic ofertes periòdiques de productes similars als que heu comprat de la nostra gamma de productes.

Podeu oposar-vos a l’ús de la vostra adreça de correu electrònic i al processament i l’ús de les dades per a la creació de perfils d’usuari en qualsevol moment enviant un missatge a unsubscribe@flixbus.com o mitjançant l’enllaç de cancel·lació de la subscripció al butlletí.
 

4.  Seguretat de les dades

Protegim la privadesa dels usuaris del nostre lloc web i dels sistemes connectats mitjançant mesures tècniques i organitzatives. Per garantir la transmissió segura de la informació personal, utilitzem el protocol de xifratge SSL 3.0 (i RSA-2048 com a mètode de xifratge subjacent per a la infraestructura de clau pública). Aquest mètode s’utilitza amb èxit a tota la web. Totes les dades personals (nom, adreça, detalls de pagament, etc.) es codifiquen i, per tant, es transmeten de manera segura a Internet. Una icona (cadenat tancat) a la barra inferior de la finestra del navegador us indica que us trobeu en una àrea segura.
 

5.  Transferències de dades a tercers països

El processament de les dades es duu a terme principalment a Alemanya o als Estats de la Unió Europea. Quan es prevegi fer-ne el tractament a tercers països en determinats casos, només es farà si l’adequació del nivell de protecció de dades en el tercer país ha estat establerta per la Comissió Europea d’acord amb l’article 45 del RGPD o sobre la base de les clàusules contractuals normatives a la UE.
 

6.  Termini de conservació de les dades

Emmagatzemem les dades mentre són necessàries per a les finalitats de tractament respectives (per exemple, execució del contracte o finalitats publicitàries) i per al compliment de la normativa de conservació de la legislació comercial i fiscal d’acord amb l’art. 6, par. 1, lletra c) del RGPD i la sec. 257 par. 1 del Codi de Comerç i la sec. 147, par. 2 de la llei general tributària, ambdós d’Alemanya.


7.  Dades de contacte del responsable

El responsable del tractament de dades personals és FlixMobility GmbH, Birketweg 33 80639 Munic, amb adreça electrònica servicio@flixbus.es, representada pels consellers delegats André Schwämmlein, Arnd Schwierholz, Daniel Krauss, Jochen Engert.
 

8.  Drets d’informació i de recurs

Segons el Reglament General de Protecció de Dades, teniu dret a obtenir informació gratuïta sobre les vostres dades emmagatzemades i, si escau, el dret de correcció, supressió, restricció del tractament i oposició en relació amb les vostres dades emmagatzemades. Poseu-vos en contacte amb FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 Munic o envieu-nos un correu electrònic a servicio@flixbus.es.       

Podeu contactar amb el nostre delegat de protecció de dades a data.protection@flixbus.com.

A més, teniu dret a presentar una queixa sobre la protecció de les dades a la nostra autoritat de supervisió.
 

9. Ús de galetes

Quan visiteu el nostre lloc web, s’emmagatzema informació en forma de galetes (petits fitxers de text) al vostre navegador. En aquests fitxers s’hi emmagatzema informació sobre l’ús que feu del lloc web (ID d’identificació, data de la visita, etc.). Mitjançant les galetes, facilitem l’ús de la nostra oferta en línia a través de diverses funcions de servei (com ara el reconeixement de visites anteriors) i d’aquesta manera podem adaptar millor a les vostres necessitats el que us oferim al lloc web. Podeu impedir que s’emmagatzemin galetes i suprimir les galetes existents mitjançant la configuració del navegador. La funció d’ajuda de la majoria dels navegadors explica com definir aquesta configuració. La no acceptació de les galetes pot afectar les funcions de servei del lloc web. Per tant, us recomanem que deixeu activada la funció de les galetes.

A més, utilitzem galetes de tercers per a les tecnologies de retargeting i remarketing, per optimitzar la nostra presència a la xarxa i per a finalitats comercials basades en els interessos. El comportament de navegació emmagatzemat s’analitza mitjançant un algoritme, de manera que les recomanacions posteriors de producte relacionades amb els interessos es poden mostrar en forma de bàners publicitaris o anuncis en llocs web de tercers. Els perfils d’usuari anònims no es combinen amb dades personals sobre la persona interessada sense un consentiment explícit i exprés de la persona en qüestió.

Per obtenir informació completa sobre com fer-ho en un gran nombre de navegadors, visiteu els llocs web següents: youronlinechoices, Network Advertising Initiative i/o Digital Advertising Alliance. També hi trobareu informació sobre com esborrar les galetes de l’ordinador i informació general sobre les galetes.

9.1 Google AdWords

Per optimitzar el nostre lloc web i per oferir-vos recomanacions de productes, utilitzem la tecnologia de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA, “Google”) per a la creació de perfils d’ús anònims sobre el comportament de navegació dels visitants del lloc web amb finalitats comercials. A aquest efecte, es poden utilitzar galetes que permeten el reconeixement d’un navegador d’Internet en cas de tornar a visitar el lloc web. El comportament de navegació emmagatzemat s’analitza mitjançant un algoritme, de manera que les recomanacions posteriors de producte relacionades amb els interessos es poden mostrar en forma de bàners publicitaris o anuncis en llocs web de tercers. Els perfils d’usuari anònims no es combinen amb dades personals sobre la persona interessada sense un consentiment explícit i exprés de la persona en qüestió. Podeu desactivar la creació de perfils d’ús anònims per a anuncis i preferències publicitàries basats en els interessos en qualsevol moment a la pàgina web https://www.google.de/settings/ads. Per obtenir més informació sobre publicitat basada en interessos, consulteu http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

9.2  Audiències personalitzades de Facebook

Aquest lloc web utilitza el píxel de retargeting d’audiències personalitzades de la xarxa social Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, EUA. Amb l’ajuda del píxel de remarketing, Facebook pot utilitzar els visitants del nostre lloc web com a grup objectiu per mostrar-los anuncis publicitaris de Facebook. Amb aquesta finalitat, s’emmagatzema una galeta de Facebook al vostre ordinador. Per obtenir més informació sobre l’abast i la finalitat de la recollida de dades i el seu tractament i ús posteriors per part de Facebook i les opcions de configuració que podeu fer servir per protegir la vostra privadesa, consulteu la Política de privadesa de Facebook a https://facebook.com/policy.php i https://www.facebook.com/ads/settings. Podeu desactivar l’ús de les audiències personalitzades a www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement o, per als usuaris amb compte de Facebook, aquí.

9.3. Google Analytics

Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’anàlisi web proporcionat per Google Inc. (“Google”). Google Analytics utilitza les anomenades “galetes”, fitxers de text que s’emmagatzemen a l’ordinador i que permeten analitzar l’ús del lloc web. A més, aquest lloc web utilitza l’API AMP Client ID de Google per associar l’activitat de l’usuari a les pàgines d’AMP mitjançant Google Analytics en llocs que no siguin d’AMP. Els codis de seguiment de Google en aquest lloc web utilitzen la funció “_anonymizeIp()”. En conseqüència, als Estats membres de la Unió Europea o altres països de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu, l’adreça IP només es tracta de manera abreujada per evitar una referència personal directa. Només en casos excepcionals s’enviarà l’adreça IP completa a un servidor de Google als Estats Units i s’escurçarà allà. En nom de l’operador d’aquest lloc web, Google utilitzarà aquesta informació per avaluar l’ús del lloc web, recollir informes sobre l’activitat del lloc web i proporcionar altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet a l’operador del lloc web. L’adreça IP transmesa pel vostre navegador en el context dels serveis de Google Analytics no es combinarà amb altres dades de Google. Podeu evitar l’emmagatzematge de galetes mitjançant la configuració corresponent del programari del navegador. No obstant això, tingueu en compte que, si ho feu, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcions d’aquest lloc web. A més, podeu impedir que Google reculli dades generades per la galeta relacionades amb l’ús que feu del lloc web (inclosa la vostra adreça IP), així com el tractament d’aquestes dades per part de Google descarregant i instal·lant el connector del navegador disponible a l’enllaç següent: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

9.4 adjust

Aquest lloc web o aplicació també utilitza, entre d’altres, la tecnologia d’anàlisi “adjust” d’ajust GmbH (“adjust”). adjust utilitza per a l’anàlisi les adreces IP i Mac dels usuaris, i només de manera anònima. Amb aquesta informació no és possible inferir una persona física. Si utilitzeu aquest lloc web o aplicació amb finalitats d’anàlisi, accepteu el tractament de les dades anònimes recollides de la manera descrita i amb la finalitat esmentada més amunt.

9.5 Webtrekk

Per a l’avaluació estadística de les pàgines web, utilitzem les tecnologies de Webtrekk GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlín. Amb l’ajuda dels serveis de Webtrekk recollim dades estadístiques sobre l’ús del nostre lloc web. Webtrekk GmbH ha estat certificada per TÜV en l’àrea del control web. En concret, es va comprovar i certificar la recollida i el tractament de les dades de seguiment en termes de conformitat de la protecció de dades i seguretat de les dades. Com a part de l’ús d’aquest lloc web, es recull i s’avalua la informació transmesa pel vostre navegador. Això es fa mitjançant una tecnologia de galetes i els anomenats píxels, que s’integren a cada lloc web. L’associació directa amb una persona està exclosa en tot moment. Les dades recopilades s’utilitzen per crear perfils d’ús anònims que serveixen de base per a estadístiques web. Les dades obtingudes mitjançant les tecnologies de Webtrekk no s’utilitzaran per identificar personalment el visitant d’aquests llocs web sense el consentiment explícit i exprés de la persona interessada, i mai es combinaran amb dades personals sobre la persona en qüestió.
Us podeu oposar a la recopilació i l’emmagatzematge de dades per part de Webtrekk en qualsevol moment amb efecte en el futur. Per fer-ho i per obtenir més informació sobre la protecció de dades a Webtrekk, accediu a l’enllaç següent: http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

9.6 Seguiment de campanyes amb AdClear

Utilitzem els serveis d’AdClear GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlín (AdClear) per recollir dades estadístiques per al seguiment de campanyes i optimitzar l’oferta per als nostres clients. Amb aquesta finalitat també s’utilitzen galetes. Es recullen exclusivament dades anònimes. La informació personal no s’enviarà a AdClear. AdClear GmbH està certificat per TÜV Saarland per a la protecció de dades en l’àrea dels sistemes de seguiment de campanyes.
Si us oposeu a la recollida de dades per al seguiment de campanyes d’AdClear, es desarà una galeta anomenada "adclearoptout".
No heu rebutjat la recollida de dades per part d’AdClear.
Rebutjar la recollida de dades per part d’AdClear.

9.7 AB Tasty

A més, aquest lloc web utilitza el servei d’anàlisi web AB Tasty d’AB TASTY SAS, que s’utilitza per a proves A/B i multivariant. Aquest servei utilitza galetes per identificar el navegador d’un visitant i analitzar l’ús d’aquest lloc web. Les galetes no recullen informació personal. Per obtenir més informació sobre el tractament que fa AB Tasty de les vostres dades, consulteu https://www.abtasty.com/uk/terms-of-use/. En aquesta pàgina web també trobareu instruccions sobre com desactivar el seguiment en qualsevol moment.

9.8 Hotjar

Per millorar l’experiència de l’usuari a les nostres pàgines web utilitzem el programari de Hotjar (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Mitjançant aquest programari, podem mesurar i avaluar el comportament de l’usuari (moviments del ratolí, clics, entrades amb el teclat, desplaçament vertical, etc.) al nostre lloc web. Amb aquesta finalitat es desen galetes als dispositius dels usuaris i es poden emmagatzemar dades dels usuaris com, per exemple, la informació del navegador, el sistema operatiu, el temps de visita de la pàgina, etc. Podeu trobar més informació sobre el tractament de dades per part de Hotjar a http://www.hotjar.com/privacy. Podeu oposar-vos a l’ús del servei per part de Hotjar a https://www.hotjar.com/opt-out.


10. Connectors socials

El nostre lloc web utilitza connectors socials de les xarxes socials Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, EUA; Twitter, Inc., 795 Folsom St., Suite 600 San Francisco, CA 94107, EUA; Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia, 94043, EUA; Pinterest, Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, EUA, i Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025 EUA.

Els connectors socials es troben a la nostra pàgina de productes i estan desactivats en l’estat inicial. Si feu clic al botó corresponent, se us demanarà que inicieu la sessió al proveïdor de xarxes socials en una finestra nova. En fer-ho, es desa una galeta a l’ordinador. Si no feu clic al botó o no heu iniciat la sessió al proveïdor de xarxes socials, no es desarà cap galeta a l’ordinador.

Si sou usuari del respectiu proveïdor de xarxes socials, hi heu iniciat la sessió i feu clic en aquest botó, aquesta informació del vostre perfil es transmetrà al respectiu proveïdor de xarxes socials. Si interactueu amb els connectors (per exemple, prement el botó “M’agrada” de Facebook) o deixeu un comentari, la informació corresponent es transmet directament des del vostre navegador a la xarxa social i s’hi emmagatzema. Per obtenir informació sobre la finalitat i l’abast de la recollida de dades i el seu tractament i ús posteriors per part dels proveïdors, així com sobre els vostres drets en aquest sentit i sobre les opcions disponibles per protegir la vostra privadesa, consulteu la política de privadesa dels proveïdors següents: