Qui som?

Qui som?

Mobilitat ecològica i intel·ligent per viatjar pel món

FlixBus és una empresa jove que, en els darrers 3 anys, ha canviat la forma de viatjar per Europa de milions de persones. Combinació de startup tecnològica, plataforma d'e-commerce i empresa de transport, FlixBus es va establir com el servei de bus internacional més gran d'Europa en un temps rècord.

Gràcies al nostre sistema de reserves i a la nostra àmplia xarxa de bus, podem oferir la possibilitat de viatjar pel món sense necessitat d'invertir una fortuna. Els nostres autobusos ecològics compleixen els estàndards més alts de seguretat i respecte pel medi ambient , de manera que oferim una alternativa còmoda i sostenible al transport privat. Garantint sempre el màxim nivell de confort.

L'experiència FlixBus, un concepte carregat d'èxit

El nostre èxit es deu a la digitalització del servei de bus tradicional. Hem revolucionat la indústria del transport en autobús amb nombrosos avenços tecnològics, com el nostre sistema de bitllets electrònics, la FlixBus App, el servei gratuït de wifi a bord i el sistema de localització GPS en viu. La planificació intel·ligent de la xarxa i la gestió dinàmica dels preus ens permet oferir uns preus molt competitius. A més, col·laborem estretament amb petites i mitjanes empreses, sovint de tradició familiar amb dècades d'experiència, que gestionen la flota d'autobusos ecològics de FlixBus. D'aquesta manera, combinem la innovació i l'esperit emprenedor de FlixBus amb l'experiència i els coneixements de les pimes de tota la vida.

De start-up alemanya a núm. 1 europeu

FlixBus va ser fundada a Munic per tres joves que pretenien oferir un servei de bus sostenible, còmode i assequible. "MeinFernbus" va començar a oferir aleshores diverses rutes de bus entre Berlín i la resta d'Alemanya.Un cop es va acabar el monopoli del ferrocarril l'any 2013, aquestes dues empreses emergents es van erigir com a líders del mercat d'autobusos de llarga distància i van aconseguir una posició sòlida davant de la competència internacional. Des de la fusió dels nostres equips a Munic i Berlín, som els clars dominadors del mercat a Alemanya.

Des de 2015, FlixBus també s'ha estat expandint en l'àmbit internacional: hem creat xarxes internes d'autobús de llarga distància a França, Itàlia, Àustria, els Països Baixos i Croàcia, així com serveis regulars transfronterers a Escandinàvia, Espanya, Anglaterra i la zona del centre i l'est d'Europa. Avui, els passatgers poden gaudir de la xarxa d'autobusos de llarga distància més gran d'Europa.

Actualment, un equip internacional de gairebé 1.000 empleats a Munic, Berlín, París, Milà, Zagreb i Copenhaguen, així com els milers de xofers d'autobús dels nostres socis de tota Europa, sostenen el proveïdor de mobilitat verda. Cadascuna d'aquestes persones contribueix a fer que FlixBus sigui millor cada dia. Tens la personalitat adient i les ganes de treballar en equip necessàries per ajudar-nos a conquerir el mercat europeu d'autobusos interciutats? Presenta la teva sol·licitud aquí, pot ser que tinguem feina per a tu.

FlixFacts

100 milions de clients des del llançament

100 milions de passatgers ja han viatjat amb nosaltres, 40 milions dels quals només el 2017.

3.000+ destinacions, 39 països

FlixBus connecta 3.000+ destinacions en 39 països, una xifra que creix gairebé cada dia.

400.000+ connexions al dia

Connectem ciutats amb 400.000+ trajectes, que sovint surten cada 30 minuts.

Fundadors

Andre Schwämmlein

Andre Schwämmlein

L'André s'encarrega de les operacions i de l'expansió internacionals. L'any 2009, ell i el Jochen van comentar les oportunitats que podien sorgir en un mercat sense regular. Com a gran amant dels conceptes de mobilitat alternatius, no té cotxe i va a l'oficina en bicicleta.

Jochen Engert

Jochen Engert

El Jochen és responsable de Màrqueting, Vendes i Finances. Abans de fundar FlixBus, ell i l'André viatjaven per tot el món exercint d'assessors estratègics. Quan era estudiant, organitzava excursions amb autobús per anar a esquiar als Alps, la seva primera experiència amb el sector.

Daniel Krauss

Daniel Krauss

El Daniel s'encarrega de la Informàtica i del Desenvolupament Mòbil i de Software. Mentre era estudiant, va crear amb èxit una empresa emergent d'informàtica amb el seu company André. Finalment, va acabar sacrificant la feina que feia anys que tenia a Microsoft (i el seu cotxe) per crear el proveïdor d'autobusos de llarga distància més gran d'Europa.