Serveis a bord

Oferim una àmplia gamma de serveis a bord dels nostres autobusos

Serveis a bord de FlixBus

Si viatges amb FlixBus, et garantim el millor servei. A bord dels nostres autobusos gaudiràs de wifi gratuït, espai addicional per a les cames, snacks i begudes a preus econòmics, nombrosos endolls i un munt d'espai per a l'equipatge. 

Wifi gratuït a bord dels nostres autobusos

Wifi

Gràcies al servei de wifi gratuït que oferim a bord de tots els autobusos, no tindràs temps per avorrir-te*; passa l'estona navegant per Internet, xatejant amb els amics o consultant el correu electrònic... a velocitat 4G!

Posa't còmode gràcies a l'espai extra per a les cames i al respatller abatible dels nostres seients

Espai per a les cames

FlixBus et garanteix un seient amb espai addicional per a les cames. Els nostres moderns autobusos estan equipats amb seients còmodes, espaiosos i amb el respatller abatible perquè gaudeixis d'un viatge còmode, encara que sigui llarg.

Possibilitat d'adquirir refrigeris a bord dels nostres autobusos

Snacks i begudes

FlixBus pensa en tu i, per això, t'ofereix snacks i begudes a bord a preus econòmics. Només cal que t'adrecis als nostres conductors.

Endolls a bord dels autobusos

Endolls

Vols navegar per Internet o treballar amb el portàtil però t'has quedat sense bateria? No pateixis! Busca els símbols de l'endoll o pregunta on són als nostres conductors**.

Lavabos a bord dels autobusos

Lavabos

Encara queda una estona per arribar a la propera parada? No pateixis! Els autobusos de FlixBus tenen lavabo a bord.

Política d'equipatge de FlixBus

Equipatge

Els autobusos de FlixBus tenen prou espai per a l'equipatge. Desa l'equipatge de mà en els compartiments superiors i deixa que els nostres conductors t'ajudin amb l'equipatge de bodega. Troba tota la informació pertinent en la nostra política d'equipatge.

Preguntes freqüents sobre FlixBus

Preguntes freqüents

A la nostra pàgina de preguntes freqüents trobaràs resposta a tots els teus dubtes. Si necessites ajuda igualment, truca al nostre servei d'atenció al client al +49 (0)30 300 137 300** o simplement emplena el nostre formulari de contacte.

*El servei de wifi només està disponible en les rutes pròpies de FlixBus, excloses les connexions amb Praga, Pilsen, St. Gallen, Zuric i Hahn. Actualment estem desplegant la xarxa LTE. Aquest servei estarà disponible ben aviat en tots els autobusos. La velocitat de connexió depèn de la cobertura de xarxa del nostre proveïdor.
** En la majoria d'autobusos disposem d'endolls per a la comoditat dels passatgers. En la resta d'autobusos, la instal·lació d'endolls es realitzarà en els propers mesos.
*** (Nota: el preu d'una trucada des d'una línia fixa o mòbil depèn de les tarifes de cada operador).