Serveis a bord

Oferim una àmplia gamma de serveis a bord dels nostres autobusos

Serveis a bord de FlixBus

Si viatges amb FlixBus, et garantim el millor servei. A bord dels nostres autobusos gaudiràs de wifi gratuït, espai addicional per a les cames, nombrosos endolls i un munt d'espai per a l'equipatge. 

Wifi

Gràcies al servei de wifi gratuït que oferim a bord de tots els autobusos, no tindràs temps per avorrir-te; passa l'estona navegant per Internet, xatejant amb els amics o consultant el correu electrònic... a velocitat 4G!

Espai per a les cames

FlixBus et garanteix un seient amb espai addicional per a les cames. Els nostres moderns autobusos estan equipats amb seients còmodes, espaiosos i amb el respatller abatible perquè gaudeixis d'un viatge còmode, encara que sigui llarg.

Endolls

Vols navegar per Internet o treballar amb el portàtil però t'has quedat sense bateria? No pateixis! Busca els símbols de l'endoll o pregunta on són als nostres conductors.

Lavabos

Encara queda una estona per arribar a la propera parada? No pateixis! Els autobusos de FlixBus tenen lavabo a bord.

Equipatge

Els autobusos de FlixBus tenen prou espai per a l'equipatge. Desa l'equipatge de mà en els compartiments superiors i deixa que els nostres conductors t'ajudin amb l'equipatge de bodega. Troba tota la informació pertinent en la nostra política d'equipatge.

Ajuda

La nostra pàgina d'Ajuda té la resposta a moltes de les teves preguntes.