Si tens problemes per accedir al lloc web, truca’ns al +49 (0)30 300 137 300 o consulta Assistent de Google de FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Equipatge a FlixBus

Llegeix la política d'equipatge de FlixBus

Els autobusos de FlixBus tenen un munt  d'espai per al teu equipatge. Per gaudir d'un viatge segur i agradable,  llegeix detingudament els punts següents.

Per norma general, el bitllet inclou el transport gratuït de:

  • Una peça  d'equipatge de mà (màx. 42 x 30 x 18 cm, màx. 7 kg)
  • 1 peça d'equipatge (màx. 80 x 50 x 30 cm, tot i que es permet alguna desviació en les dimensions permeses sempre que la suma de les diferents dimensions no superi els 160 cm, i màx. 20 kg)

Per motius de seguretat, és important que l'equipatge de mà  es desi als compartiments superiors per  no entorpir les vies d'evacuació.  Etiqueta l'equipatge amb el nom i l'adreça per evitar possibles confusions. Els nostres conductors t'ajudaran a desar l'equipatge als compartiments pertinents.

Equipatge addicional

L’equipatge addicional no pot superar les dimensions i el pes de l’equipatge de viatge. Aquest servei té un cost. El preu de l’equipatge addicional depèn del mètode de reserva utilitzat. La reserva es pot realitzar online durant el procés de reserva o posteriorment per telèfon. Si es registra una peça d’equipatge a través del telèfon d'atenció al client, l’import es pagarà directament al conductor de l'autobús. En general, no podem garantir que hi hagi prou espai per a més d’una peça d’equipatge a bord.

Equipatge especial

Si el teu equipatge té unes dimensions superiors a les de l'equipatge de viatge, hauràs de pagar l’import corresponent. Aquesta peça d'equipatge no podrà excedir les dimensions globals màximes (alçada + amplada + profunditat) de 240 cm ni pesar més de 30 kg. A més, l'equipatge especial s'ha de registrar en fer la reserva (si és possible) o posteriorment trucant al servei d'atenció al client (en el termini de 48 hores previ a la sortida): Només s'accepta una peça d'equipatge especial a bord per persona. No garantim la disponibilitat d'espai. Es consideren equipatge especial, per exemple, els parells d'esquís i els instruments musicals (recomanem transportar-los en estoigs rígids). Les bicicletes i els aparells ortopèdics es regeixen per condicions especials. Alguns objectes no estan permesos.

Per a més informació sobre la política de transport d'equipatge a bord dels nostres autobusos, consulta les nostres condicions generals.

Bicicletes

En la majoria dels nostres autobusos podràs transportar a bord una bicicleta de dimensions estàndard i sense accessoris afegits (pes màxim de 20 kg).  Caldrà que ho indiquis durant el procés de reserva i que abonis un import addicional per peça. Selecciona el nombre de bicicletes que vols transportar a l'hora de fer la reserva.

Les bicicletes es transporten en portabicicletes. En casos especials, les bicicletes només es podran transportar en bosses de transport dins de la bodega (com ara les bicicletes plegables). En aquest cas, cal que truquis abans al servei d'atenció al client per registrar la bicicleta (consulta la normativa per a equipatge especial).

No es poden transportar bicicletes elèctriques, bicicletes de pedaleig assistit, tàndems o tricicles en un portabicicletes.

Cotxets, cadires de rodes i accessoris per caminar

En alguns autobusos es permet transportar  de forma gratuïta cotxets, cadires de rodes i accessoris per caminar. Les cadires de rodes i els accessoris per caminar s'han de registrar trucant al servei d'atenció al client com a mínim 36 hores abans de la sortida:*. Els cotxets es consideren  equipatge especial i s'han de registrar trucant al servei d'atenció al client com a mínim 48 hores abans de la sortida*.
Per motius de seguretat, només acceptarem cadires de rodes plegables i sense motor elèctric.

Instruments musicals

Els instruments musicals que no excedeixin les dimensions i el pes de l'equipatge de mà (42 x 30 x 18 cm i 7 kg) es poden transportar a bord de forma gratuïta als compartiments superiors en lloc de l'equipatge de mà. És a dir, a la cabina de passatgers només hi podràs portar l'instrument musical o una peça d'equipatge de mà.

Els instruments musicals que excedeixin les dimensions de l'equipatge de mà (42 x 30 x 18 cm o 7 kg) es consideren equipatge especial i s'han de transportar a la bodega de l'autobús correctament embalats. Et recomanem que utilitzis un estoig rígid per evitar possibles danys.  En aquest cas, cada peça tindrà un cost addicional que s'afegirà al preu de la reserva, i s'haurà de registrar trucant al servei d'atenció al client en el termini de 48 hores previ a la sortida de l'autobús*.

Els instruments musicals que, amb l'estoig, superin els 135 x 48 x 35 cm no es podran transportar (com ara un contrabaix).

T'has deixat l'equipatge?

Informa sobre qualsevol peça d'equipatge perduda a la nostra  oficina d'objectes perduts. T'ajudarem al més aviat possible.

* Nota: el preu d'una trucada des d'una línia fixa o mòbil depèn de les tarifes de cada operador.