És possible un servei de bus amb neutralitat de carboni?

Viatja de forma sostenible amb FlixBus

Com funciona?

En el moment de fer una reserva en línia, marca la casella “Compensació de CO2” de ClimatePartner un cop hagis triat el teu trajecte. Les emissions de CO2 del teu viatge es calcularan sobre la base de la durada i la distància del trajecte. La quantitat resultant s'afegirà automàticament al preu del bitllet. L'aportació mediambiental equival aproximadament a l'1–3 % del preu del bitllet original. La teva donació s'invertirà en un projecte certificat de protecció del clima d'acord amb els principals estàndards mediambientals internacionals.

Viatja de forma ecològica! El medi ambient t'ho agrairà.

Els autobusos de FlixBus són eficients en matèria de consum de combustible i emeten una quantitat de gasos d'efecte hivernacle extremadament baixa. És pràcticament impossible viatjar sense produir emissions de CO2, fins i tot per als autobusos ecològics més eficients. Per això, gràcies a la col·laboració amb ClimatePartner, t'oferim la possibilitat de compensar el teu impacte mediambiental a l'hora de reservar el teu viatge amb FlixBus. Seguint els principis del règim de comerç de drets d'emissió, podràs realitzar una aportació voluntària a l'hora de fer la teva reserva que s'invertirà en un projecte certificat de protecció mediambiental que compensa la quantitat pertinent d'emissions de CO2.

Parcs eòlics per protegir el medi ambient

Així es van destinar les aportacions a la compensació de carboni el 2016

Amb les aportacions dels usuaris a la protecció del medi ambient vam donar suport a un projecte d'energia eòlica a l'illa caribenya d'Aruba el 2016. El projecte va suposar el finançament de la construcció i manteniment de turbines eòliques com a font d'energia sostenible i alternativa. El parc eòlic de l'illa és un projecte innovador en l'ús d'energies renovables regionals per a tot el Carib. La inversió en energia eòlica augmenta la seguretat del subministrament energètic nacional, contribueix a la protecció climàtica global i promou el desenvolupament d'energies sostenibles. A més de protegir el medi ambient, el projecte té conseqüències positives per a la població local:

  • Més independència de les fonts d'energies estrangeres atesa la millora del subministrament de la pròpia regió
  • Millora de l'economia local a causa de la creació d'ocupació per a la construcció, operació i manteniment del sistemes
  • Promoció de la infraestructura regional fruit del projecte d'energia eòlica
  • Millora de la qualitat de l'aire local en evitar les substàncies nocives que es creaven anteriorment amb la producció d'energia a partir de fonts energètiques fòssils