Seguretat als nostres autobusos

Viatja de forma segura per tot Europa amb FlixBus

L'autobús és el mitjà de transport per carretera més segur que hi ha. Anar en autobús és la forma més segura de viatjar per les carreteres europees, segons l'Oficina Federal d'Estadística. Amb FlixBus, arribaràs sempre a la teva destinació sense cap risc, ja que la seguretat a bord és la nostra principal prioritat . Per FlixBus, la seguretat és el més important: Els nostres autobusos ecològics compleixen els estàndards més exigents en matèria de seguretat, i els nostres conductors estan formats en l'ús de les tècniques més avançades. Tria la teva destinació dins la nostra àmplia xarxa de bus europea i gaudeix viatjant pel continent amb el mitjà de transport més segur que existeix actualment. La nostra xarxa de bus et permetrà conèixer el conjunt de rutes que oferim per tot Europa.

Fem servir les funcions de seguretat més avançades tant a bord dels autobusos com a l'hora de formar els conductors.

La seguretat a bord està garantida a FlixBus, gràcies en part a la innovació tecnològica. Els nostres autobusos disposen dels sistemes electrònics d'ajuda al conductor més segurs per garantir la teva seguretat. Entre les funcions de seguretat integrades en els autobusos de FlixBus, trobem el control d'estabilitat ESP, l'assistent de frenada d'emergència, l'assistent de carril, el control de creuer adaptatiu, els sensors de llum ambiental o els llums delimitadors. La tecnologia de seguretat a bord de tots els autobusos de FlixBus compta amb la corresponent certificació. A més, fem revisions regulars en tots els nostres autobusos per garantir el bon funcionament de les mesures de seguretat.

Els conductors de FlixBus et portaran a la teva destinació de forma segura, tant de dia com de nit

Els nostres conductors et portaran a la teva destinació de forma segura. Tots els nostres conductors tenen la formació adequada, fins i tot en matèria de seguretat, i estan preparats per resoldre qualsevol problema que pugui sorgir durant el viatge. Gràcies a una eficient planificació de les hores de conducció i de descans, ens assegurem que els nostres conductors estiguin sempre concentrats en el volant.  Amb un sistema de seguiment per GPS, podem controlar els períodes de conducció i descans dels conductors i tenir localitzats els autobusos en tot moment. Els serveis nocturns de FlixBus disposen de dos conductors que es relleven regularment. Els responsables d'aquest servei estan especialment formats per a la conducció nocturna. Encara que hagis contractat un servei de llarga distància, la seguretat continuarà sent la prioritat principal dels nostres conductors.

Corda't el cinturó i oblida't de tot!

Per descomptat, la seguretat a bord també depèn dels usuaris. És obligatori portar el cinturó posat en tot moment. Per a la seguretat dels més menuts, disposem de sistemes de seguretat adequats per al transport de nens de totes les edats. A més de cordar-te el teu cinturó, cal que t'asseguris que els teus fills també el portin posat (en la cadira de cotxe adequada) durant tot el trajecte. Amb FlixBus viatjaràs per Europa de forma segura perquè la seguretat és la nostra prioritat principal. A bord dels nostres autobusos, podràs comprovar les nostres mesures i procediments de seguretat. Què esperes, doncs? Reserva ja el teu bitllet!