Viatges en bus de baix cost des de 5€


Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

Puja en un dels nostres autobusos verds i viatja per tot Europa. Tria la teva ruta dins la nostra àmplia xarxa, que inclou més de 400.000 connexions diàries amb més de 3.000 destinacions de 39 països europeus. Ideal per conèixer Europa!

Estàs preparant un viatge amb motxilla per Europa? Una escapadeta d'última hora a una ciutat europea? O unes vacances amb la família o els amics? Cap problema! Busquis el que busquis, et portarem allà on vulguis a un preu imbatible. Amb els nostres viatges en bus podràs visitar, entre altres països, França, Holanda, Suïssa, Alemanya, Itàlia, República Txeca, Hongria, Croàcia, Suècia, Dinamarca, Luxemburg, Eslovènia i Àustria. Amb FlixBus, podràs viatjar on vulguis i quan vulguis!

Et portem a la teva destinació sense que t'hagis de preocupar de res: gràcies a la informació en temps real de les parades, als horaris de bus actualitzats al minut i a l'amabilitat del nostre personal i conductors, podràs viatjar de la forma més tranquil·la possible. Planifica la ruta, puja a l'autobús i gaudeix del viatge!

Serveis de FlixBus

El nostre objectiu és oferir-te un servei de bus còmode, senzill i econòmic. Si tens cap dubte a l'hora de planificar el teu viatge, llegeix la secció de preguntes freqüents. Si necessites ajuda addicional, el nostre servei d’atenció al client et resoldrà amablement qualsevol dubte o problema que puguis tenir!

Pots adquirir els teus bitllets online, a través de la nostra app, a qualsevol de les agències FlixBus o directament a l'autobús. El bitllet et garanteix un seient còmode a bord, servei wifi gratuït i endolls. D'aquesta manera, podràs navegar per Internet, veure pel·lícules i estar connectat mentre viatges. A més, l’autobús disposa també d’un servei de venda de begudes i snacks.

Estalvia amb FlixBus! Estalvia temps i diners amb FlixBus gràcies als nostres preus imbatibles, als horaris detallats i a la puntualitat dels autobusos! I, a més, ajuda a preservar el medi ambient, ja que el bus és el mitjà de transport més ecològic que hi ha. Així, tant si viatges amb FlixBus a Berlín, Praga, Milà, París o Frankfurt, sempre ho faràs respectant el medi ambient!

Fes like a la nostra pàgina de Facebook i gaudeix d’ofertes exclusives, d’interessants concursos i de la informació més actualitzada. Assabenta't sempre de qualsevol novetat sobre FlixBus!