Ja estàs connectat!

Abans de fer servir la wifi, dedica un minut a descobrir què pots fer amb el nostre servei gratuït a bord.

Només et pots connectar a la wifi quan siguis a bord d'un FlixBus o un FlixTrain. Has d'obrir la configuració de wifi del teu smartphone, seleccionar "FlixBus Wi-Fi" o "FlixTrain Wi-Fi," i acceptar les condicions. Un cop t'hagis connectat a internet, ja podràs començar a navegar per la web. Per tornar a la nostra pàgina d'inici de la wifi, ves a wifi.flixbus.com o wifi.flixtrain.com.

Malauradament, la wifi no és il·limitada. Per garantir que l'amplada de banda està optimitzada per oferir una millor experiència per a tothom, és possible que s'apliquin algunes limitacions de velocitat i per a certs llocs web. Un cop hagis consumit les dades que et corresponen, ja no tindràs accés a internet o reduirem la velocitat de connexió. Després del viatge, rebràs una enquesta per correu electrònic que podràs respondre per ajudar-nos a millorar la nostra experiència amb la wifi a bord.

Posem un límit al consum de dades i a la velocitat de connexió per oferir una experiència més justa per a tots els usuaris. El nostre objectiu és proporcionar la millor experiència a tots els viatgers, però com que el vehicle es mou i poden haver-hi restriccions per país/regió, no podrem garantir un accés a internet ràpid o sense interrupcions. Si tens mala connexió a internet, torna-ho a provar més endavant. És possible que siguis en una zona amb poca cobertura. No t'oblidis de respondre l'enquesta que t'enviarem després del viatge per ajudar-nos a millorar l'experiència amb la wifi a bord.

Podràs fer servir WhatsApp, Messenger i altres serveis de missatges de text, consultar el correu electrònic, consultar Instagram i Facebook (les opcions per als vídeos poden estar limitades) i navegar per la web en general.

Les plataformes de streaming de vídeo i àudio consumeixen moltes dades, de manera que l'accés a plataformes com Netflix, Prime Video, Disney+, TikTok, YouTube o Spotify està bloquejat. Per evitar que es consumeixin ràpidament les dades que et corresponen, també hem restringit l'accés a les botigues d'aplicacions. Si vols escoltar les teves llistes de reproducció, mirar una pel·lícula o fer una marató amb la teva sèrie preferida, no t'oblidis de descarregar-ho abans del viatge.

La wifi a bord és pública; per tant, et recomanem que evitis enviar informació privada o sensible mentre hi estiguis connectat.

En aquests moments, no disposem de paquets addicionals per a la venda.

Consulta la nostra secció d'ajuda o posa't en contacte amb els nostres experts del servei d'atenció al client en línia.

L'experiència Flix

Serveis a bord

Els nostres busos tenen lavabo, endolls i fins i tot wifi gratuïta.

Informació de la ruta

Tota la informació sobre la ruta actual i les parades.

Gestiona les reserves

Tots els extres

Portes equipatge addicional o especial? Afegeix-lo a la reserva. No oblidis res!
Viatges amb família o amics? Reserva els seients i gaudeix al màxim del viatge.

Gestiona el teu viatge

Vols modificar o cancel·lar el teu viatge? Pots modificar la reserva fins a 15 minuts abans de la sortida al nostre lloc web o a l'app de FlixBus.