Agències de viatges i punts de venda de bitllets

Per registrar-se com a agència, escrigui a salespartner@flixbus.com amb les seves dades de contacte. Li enviarem tota la informació necessària per rebre les seves credencials i poder començar a vendre bitllets.

Agències de viatges: els nostres distribuïdors locals

En col·laboració amb els nostres distribuïdors locals, oferim la màxima flexibilitat mitjançant un sistema de reserva de bitllets personalitzat i proper. Nombroses agències de viatges i punts de venda de bitllets  de tot Europa  han acceptat la nostra oferta i han esdevingut canals de distribució fixos per als nostres passatgers. Vols col·laborar amb l'empresa de bus de llarga distància més important d'Alemanya? Doncs passa a formar part de la xarxa de distribuïdors locals de FlixBus. Si necessites més informació, posa't en contacte amb el nostre servei per a agències.
Tots els nostres punts de venda  apareixen al cercador d'agències de viatges, de manera que els nostres clients puguin conèixer els nostres  distribuïdors de bitllets.

Cooperació amb FlixBus com a distribuïdor: una comissió justa i transparent

La col·laboració que proposem és fàcil i clara. Mitjançant un registre específic per a agències, oferim als punts de venda una línia de comunicació directa amb FlixBus. Els punts de venda de bitllets de FlixBus actuen com si fossin clients finals que naveguen per la nostra botiga online. Trien la ruta desitjada i envien el bitllet (imprès o electrònic) al client. La transacció entre el client i el punt de venda acaba aquí; la liquidació dels imports facturats i de les comissions es realitza directament a través del sistema de back-end integrat.

Un  atractiu pla de comissions  és la base de la cooperació entre els punts de venda i FlixBus. FlixBus és sinònim de transparència i equitat quant a preus i comissions. També oferim als punts de venda la possibilitat de combinar els nostres econòmics viatges en bus com a part de paquets turístics.

Contacte

Correo: salespartner@flixbus.com