Autobusos amb sortida o arribada a Bordeus

Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

En aquesta pàgina


Parades d'autobús a Bordeus

Tingueu en compte: el vostre bitllet contindrà la informació d'adreça més actualitzada.

Descobreix totes les destinacions

Turisme a Bordeus

Informació sobre Bordeus

Quan penses a la ciutat de Bordeus, probablement pensis en el seu vi, ja que això és el que li dóna a la ciutat la seva fama internacional. Bordeus és la capital de la regió d'Aquitània, a l'oest de França. És una ciutat bellíssima; travessada pel riu Garona, compta amb un gran nombre de museus i monuments històrics. Si t'agrada anar de compres, et recomanem el carrer Sainte-Catherine, la més gran de la ciutat, que de fet és el carrer comercial més gran de França. Aquí, els amants del vi podran visitar les vinyes i catar els diferents tipus de vi que tenen el seu origen en aquesta regió. I si t'agrada, alhora, anar de compres i catar vins, trobaràs les millors ofertes dels vins més exquisits. Gràcies a la renovació dels seus molls i a la construcció del mirall d'aigua, Bordeus és més bella que mai. A la Plaça de la Borsa, el mirall d'aigua és el més gran del món. Viatja amb autobús a Bordeus i descobreix més sobre la ciutat francesa.

Què veure a Bordeus

El riu Garona creua la ciutat, de manera que hi ha un gran nombre de ponts a Brussel·les, molts d'ells dignes d'admirar. Un dels més bells és el Pont de Pierre, el primer, que durant molts anys era l'única manera de creuar les dues ribes. Construït en 1822, aquest pont és un dels símbols de la ciutat, tan important com la Columna dels Girondins. Aquest monument es troba en la Place des Quinconces, una de les places més grans d'Europa. La columna té 43 metres d'altura, i als seus peus es troba una magnífica font amb nombroses escultures. En la Place Pey-Berland trobaràs la Catedral de Saint Pierre, el monument de culte més important de Bordeus. Aquesta enorme catedral gòtica té prop de 80 metres d'alt. Un dels nostres autobusos t'espera per viatjar a Bordeus, a què esperes?

Bordeus : Cultura i història

El naixement de Bordeus data del segle 5 a. de C., i és aquí on s'han començat a plantar les primeres vinyes. La ciutat és un dels llocs amb més trajectòria en la cultura del vi. Anomenada Burdigala durant l'època romana, s'ha desenvolupat i ha crescut gràcies al seu port. Aquest desenvolupament s'ha vist ralentit a causa d'invasions succeïdes durant l'Edat Mitjana. Així i tot, la seva època de major creixement va ser, probablement, quan Leonor d'Aquitània es va casar amb Enrique II d'Anglaterra. Durant aquest temps, la ciutat va créixer gràcies al comerç del vi amb el nord d'Europa, especialment amb Anglaterra. La Batalla de Castillon, en 1453, marca el retorn de Bordeus sota el domini francès i el declivi de la ciutat. Però Bordeus va arribar al seu apogeu al segle XIIX, gràcies al comerç existent amb l’Àfrica i el Carib.

Bordeus de nit

Quan viatgis amb autobús a Bordeus, tens moltes alternatives per gaudir de la nit. Si vols sopar en un restaurant, trobaràs molts locals exòtics com la cadena de restaurants Thaï Pitaya o la pizzeria italiana més coneguda de la ciutat, Chez Peppone. També trobaràs molts bistrots francesos com el Bistrot Régent o el Lieu-dit Vin. Segur que també et vindrà de gust recórrer alguns dels bars de Bordeus. En aquest cas, et recomanem el bar CIVB, on podràs catar a molt bon preu una llarga selecció de vins de Bordeus. Si vols sortir de festa, a Bordeus es troba la discoteca més gran del centre de França: La Plage. Aquesta discoteca és el resultat de la fusió de 5 discoteques, formant 7.000 m² de pista de ball. Els artistes més famosos freqüenten aquesta discoteca.

Fets interessants de Bordeus

Molta gent pensa que viatjar a Bordeus, és com fer un viatge en el temps. De fet, a Bordeus hi ha almenys 5.000 edificis d'estil gòtic-barroc, i aquí es troben alguns dels museus més antics de França, en els quals podràs veure artefactes de la Segona Guerra Mundial. Si vols anar de compres, a Bordeus es troba el carrer comercial més gran d'Europa, Rue Saint Catherine. Si vols viure una experiència inoblidable a Bordeus, et recomanem visitar el seu mercat nadalenc on podràs gaudir de la màgia de la ciutat durant la temporada més freda de l'any.

Els voltants de Bordeus

Bordeus es troba en una localització ideal. Es troba just al centre dels vinyers més grans del món, com són Saint-Emilion o Château Latour. Fins i tot, Bordeus es troba a tan sol 45 minuts de les platges de sorra blanca de la Badia d'Arcachon i prop del Bosc de les Landes, el major bosc de pins d'Europa. Si desitges visitar els voltants de Bordeus, et recomanem visitar els diferents cellers de la zona i catar els exquisits vins regionals, amb sabors que fins ara no havies descobert. Si el que prefereixes és relaxar-te a la platja, un petit viatge en bus et portarà allí de seguida. De fet, també pots visitar la Duna de Pilat, la duna més gran d'Europa. És una veritable meravella de la naturalesa, i el seu cim ascendeix fins als 110 metres d'altura.


Els serveis de bord estan subjectes a disponibilitat