Autobusos amb sortida o arribada a Brussel·les

Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

En aquesta pàgina


Parades d'autobús a Brussel·les

Tingueu en compte: el vostre bitllet contindrà la informació d'adreça més actualitzada.

Descobreix totes les destinacions

Turisme a Brussel·les

Informació sobre Brussel·les

Brussel·les és coneguda per ser la seu principal de la Unió Europea, la ciutat més gran de Bèlgica i també com la Capital d'Europa. No obstant això, quan viatgis a Brussel·les amb autobús descobriràs que té característiques d'un poble. Amb prop de 150.000 habitants, la capital belga és una de les ciutats més internacionals del món. Quan viatgis amb autobús a Brussel·les podràs visitar molts llocs interessants. La Grand Place és patrimoni mundial de la UNESCO, i una de les places més belles d'Europa on s’hi trova l'Ajuntament de la ciutat, amb una impressionant façana.

Què veure a Brussel·les

Brussel·les és el lloc perfecte per anar de vacances. La ciutat és famosa per la seva xocolata, cerveza i els seus gairebé 90 museus. A més, la capital de Bèlgica gaudeix d’una bellíssima arquitectura i multitud de bars i cafès que garentitzen una opció de turisme completa. Durant el teu viatge a Brussel·les et recomanem provar la gastronomia local, que gaudeix de renom a nivell internacional. Si vols saber més sobre la cultura de la ciutat, visitar l'ajuntament, la Grand Place o el Palau Reial són algunes maneres d'aconseguir-ho. El Atomium, construït en 1958, és el lloc més visitat a Brussel·les. Una estructura de 102 metres d'altura, ofereix les vistes panoràmiques més impressionants de la ciutat. Entre els seus museus es troben el Autoworld, on podràs admirar una gran varietat de cotxes d'època, el Museu del Còmic, un dels atractius més importants de la ciutat, o el Museu Magritte, amb una col·lecció de 200 obres de René Magritte. Comença aquest increïble viatge pujant-te a un dels nostres autobusos.

Brussel·les : Cultura i història

Encara que oficialment la ciutat de Brussel·les va ser fundada l'any 979, l'assentament data de la prehistòria. La primera muralla que envolta la ciutat va ser construïda al segle 11, i la seguretat que aquesta oferia va fer incrementar la seva població. Per aquesta raó, poc temps després es va construir la segona muralla, per protegir als ciutadans que ja no cabien dins de la primera. Llar d'artistes com Rogier van der Weyden, Brussel·les ha estat sempre una ciutat rica i comercial. Així i tot, des del segle 15 ha estat marcada per vagues i rebel·lions. En 1695 la ciutat va ser bombardejada pel rei Lluís XIV, i la seva reconstrucció ha marcat l'estructura que té avui dia. Quan viatgis amb autobús a Brussel·les podràs conèixer més sobre la cultura i història de Brussel·les, a través dels seus museus, teatres i esdeveniments culturals.

Brussel·les de nit

Situada en el cor d'Europa, Brussel·les és una ciutat molt visitada per artistes nacionals i internacionals. A més, des dels anys ’20 la música Jazz té una gran importància. The Music Village és un club de Jazz en el cor de Brussel·les, on el públic pot gaudir de les millors actuacions en viu. Si vols anar de festa, hi ha una gran varietat de bars i discoteques, freqüentades tant per residents com per turistes. Els millors estan al voltant de la Place de St-Géry, Manneken-Pis o la zona de Marolles. Si ets fan de la cervesa, llavors has d'anar a Moder Lambic, un bar que ofereix una amplia varietat de gerres de cervesa. Viatja a Brussel·les amb autobús i descobreix una ciutat plena de vida, tant de dia com de nit, amb un ambient únic. És una experiència que segur voldràs repetir.

Fets interessants de Brussel·les

Durant els últims anys, Brussel·les ha estat considerada per molts la capital d'Europa. Establerta com a ciutat al segle 13, la majoria dels seus residents parlen flamenc o francès. La ciutat és la major comerciant de xocolata i cervesa, així que durant el teu viatge en bus tindràs el privilegi de comprovar-ho. A més, podràs visitar les Galeries Reals de Sant Hubert, que avui dia, son un dels majors centres comercials d'Europa. Hi ha els qui afirmen que les patates fregides es van inventar a Brussel·les. De fet, hi ha moltes varietats que pots provar quan recorris la ciutat. Els seus mercats nadalencs són famosos per la bellesa i l'espectacle de llums que ofereixen. Podràs viatjar a una de les ciutats més segures del món, conèixer la seva cultura i descobrir moltes coses interessants. Què esperes?

Els voltants de Brussel·les

Bèlgica és un dels països més encantadors de tota Europa, i si decideixes viatjar a Brussel·les et recomanem visitar també altres llocs als voltants. La ciutat de Bruges, a poc més una hora de viatge, és patrimoni mundial de la UNESCO. També podràs explorar la ciutat de Waterloo o el castell de Beersel, una antiga fortalesa medieval situada al sud de Brussel·les.


Els serveis de bord estan subjectes a disponibilitat