Autobusos amb sortida o arribada a Hamburg

Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

En aquesta pàgina


Parades d'autobús a Hamburg

Tingueu en compte: el vostre bitllet contindrà la informació d'adreça més actualitzada.

Descobreix totes les destinacions

Turisme a Hamburg

Informació sobre Hamburg

Hi ha moltes raons per viatjar amb autobús a Hamburg. Amb més d'1.7 milions d'habitants, Hamburg és la segona ciutat més gran d'Alemanya, després de Berlín. La ciutat combina molta tradició, vitalitat i modernitat, a part del típic ambient que ofereix una ciutat portuària tan gran. Cada viatger podrà experimentar per si mateix la vitalitat de la ciutat, des de les cases blanques del suburbi Blankenese a la vora del riu Elba, fins a Sankt Pauli, un dels barris vermells més famosos d'Europa. Hamburg té moltes facetes que et convidem a descobrir. Les vistes sobre el riu Elba i el Alster, els canals i el gran nombre d'espais verds creen una experiència única. Hamburg combina perfectament la vida urbana i la naturalesa.

Què veure a Hamburg

Quan el teu autobús arribi a Hamburg, t'enamoraràs de la seva bellesa. L'Església de San Miguel és el símbol de la ciutat. Sobre el pòrtic de l'església es troba una estàtua de bronze que representa a San Miguel Arcàngel conquistant al diable. La seva torre, de 132 metres d'alt, destaca en el perfil de la ciutat. El Museu de la Història d'Hamburg està en el nord de la ciutat, situat al costat del parc i jardí botànic Plantin und Blomen. El Monument a Bismark està en el districte de St. Pauli i és l'estàtua més gran dedicada a Otto van Bismark, el primer canceller de l'Imperi Alemany. Durant el teu viatge també has de visitar l'ajuntament d'Hamburg, un edifici històric d'estil neo-renaixentista. Consta de 647 habitacions i una torre amb un rellotge immens. A la plaça que es troba enfront de l'ajuntament, la més central d'Hamburg, es realitzen molts esdeveniments culturals. A més, molt prop d'aquí s'organitza cada any el festival Hurricane. Si t'interessa, a la nostra pàgina de festivals trobaràs informació general sobre aquests i, si ho desitges, més específica sobre Hurricane.

Hamburg : Cultura i història

La història d'Hamburg comença amb Hammaburg, un castell construït en el 825 a. de C. entre els rius Alster i el Elba. La ciutat es va fundar l'any 834, mentre Sant Óscar (també anomenat Ansgar) va ser arquebisbe d'Hamburg. Els víkings van cremar la ciutat l’any 845 i la ciutat va ser reconstruïda, solament per tornar a ser cremada vuit vegades durant els propers 300 anys. Cap a finals del segle XI, la ciutat va començar a tenir solament un enfocament comercial. Als segles següents a Hamburg es van començar a fundar negocis comercials. Durant el segle XIII, la importància econòmica i comercial d'Hamburg va créixer considerablement, i en l’any 1550 la seva importància superava la d’altres ciutats. El Banc d'Hamburg es va fundar en el 1619 i, a la fi del segle XVII, Hamburg era la segona ciutat més gran d'Alemanya, després de Colònia, amb 70.000 habitants. Després de la caiguda de Napoleó, Hamburg va començar a formar part de la Confederació Germànica, i el seu comerç es va estendre a Àfrica, Àsia i les Américas. Després de les guerres, amb la unificació alemanya el comerç va augmentar encara més, i la ciutat va experimentar una gran modernització. Descobreix més sobre la història d'Hamburg viatjant amb autobús amb FlixBus!

Hamburg de nit

La vida nocturna a Hamburg és molt extensa i variada. El seu caràcter forma part de la cultura d'Hamburg. El carrer més famós per l'animada vida nocturna és Reeperbahn. Situada en el districte de Sankt Pauli, en els anys '60, aquest districte era conegut per la música rock que aquí es tocava. Avui dia trobaràs aquí gran varietat de discoteques, bars i restaurants, així com coses més típiques com a clubs de striptease o bordells. Al voltant d'aquest carrer també hi ha un teatre, Operettehaus, que realment val la pena visitar. Sigui com sigui, a Hamburg t'ho passaràs en gran. Si vols passar una vetllada tranquil·la o d'allò més boja, Hamburg ho té tot. No dubtis a viatjar a Hamburg i descobrir-ho per tu mateix.

Fets interessants de Hamburg

Hamburg és una gran ciutat que et sorprendrà des que baixis del bus. Sabies que Hamburg té més ponts que Venècia i Ámsterdam junts? Amb un total de 2.300 ponts, la ciutat és el centre cultural i comercial del nord d'Alemanya. El seu ajuntament té gens menys que 647 habitacions, i se li considera l'edifici governamental més bell d'Alemanya. La ciutat té moltes zones verdes, a més de dos llacs. Aquests llacs, situats al centre de la ciutat, són molt populars per practicar esports aquàtics, envoltats per parcs, restaurants i passejos. El Jardí Japonès d'Hamburg és el major d'Europa, i forma part del parc Plantin und Blomen. Els habitants d'Hamburg vénen aquí a relaxar-se a l'estiu i a gaudir de l'aire fresc. El jardí zoològic d'Hamburg va ser el primer a tenir animals sense gàbies. Fundat en el 1907, és el primer que envolta als animals per pous o clots en comptes de les típiques gàbies. Viatja en bus a Hamburg i descobreix els seus més bells secrets.

Els voltants de Hamburg

El camp que envolta Hamburg ofereix els paisatges més pintorescs. A una hora d'Hamburg està Lübeck, una ciutat medieval que és patrimoni mundial de la UNESCO. Museus, teatres, esglésies és el que pots visitar en un lloc tan encantador. També pots visitar Schwerin, una ciutat preciosa en la qual hi ha gens menys que dotze llacs! El seu castell, jardins, el llac central, les seves galeries i per descomptat, la seva catedral són algunes de les coses que pots visitar durant el teu viatge. A 40 km de viatge està Stade, una de les ciutats més velles del nord d'Alemanya, travessada pel riu Schwinge. Lüneburg, a menys de 60 km d'Hamburg, és una ciutat amb carrers i edificis antics, i alguns daten de l'Edat Mitjana. El seu casc antic és d'allò més encantador, i els seus voltants són perfectes per passar un dia caminant o amb bicicleta.


Els serveis de bord estan subjectes a disponibilitat