Col·laboradors en innovació

A FlixBus combinem experiència i innovació

FlixBus és un operador de bus de llarga distància que combina les competències i els coneixements clau de diverses empreses. Anys d'experiència, qualitat i tradició es conjuguen amb un esperit emprenedor innovador.

Aquest enfocament cooperatiu únic fa que  FlixBus sigui un dels principals actors del sector del transport en bus de llarga distància, fet que garanteix la competitivitat sostenible de l'empresa. En molt poc temps, hem aconseguit  posicionar la marca "FlixBus" i convertir el transport en bus de llarga distància en una  alternativa de viatge real. Per aconseguir-ho, FlixBus treballa en col·laboració amb importants  socis dels àmbits de l'economia, la ciència i la tecnologia.

FlixBus, una infraestructura mòbil per a una potent xarxa de bus

L'oferta d'autobusos de llarga distància de FlixBus es basa en una  xarxa de línies molt extensa i en un sistema de reserva i emissió de bitllets potent i innovador. Aquesta tecnologia mòbil s'ha dissenyat especialment per a FlixBus i, per tant, és completament única. Per continuar amb aquest desenvolupament i garantir la innovació, l'equip informàtic de l'empresa treballa amb experts internacionals en hardware i software.
 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce