Autobusos amb sortida o arribada a Estrasburg

Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

En aquesta pàgina


Parades d'autobús a Estrasburg

Tingueu en compte: el vostre bitllet contindrà la informació d'adreça més actualitzada.

Descobreix totes les destinacions

Turisme a Estrasburg

Informació sobre Estrasburg

A més de ser la capital d'Alsàcia, Estrasburg és també una capital europea. Això és gràcies a la presència de la seu del Consell d'Europa i del Parlament Europeu. La ciutat és un important centre on s'ajunten la cultura alemanya amb la francesa. Situat en l'est de França, Estrasburg és una ciutat única per la seva arquitectura. En el centre històric de la ciutat trobaràs cases amb estructures de fusta, com per exemple al barri Petite France, el més emblemàtic d'Estrasburg. Així i tot, dins de la ciutat trobaràs també una gran influència arquitectònica alemanya; al barri de Neustadt, construït entre el 1870 i el 1914, hi ha una diversitat arquitectònica que ofereix a la ciutat una identitat cultural única. Viatjar amb autobús a Estrasburg és l'oportunitat perfecta de descobrir llibreries antigues, museus i monuments impressionants, com la Catedral de Notre-Dame d'Estrasburg.

Què veure a Estrasburg

Estrasburg és cultura i el seu valor és incalculable. Un viatge a Estrasburg no valdria la pena si no estàs interessat en tota la riquesa cultural de la ciutat. La ciutat és coneguda especialment per la seva Biblioteca Nacional i Universitària. Aquesta biblioteca conserva una col·lecció de més de tres milions de documents, en forma de manuscrits o d'objectes patrimonials. La grandesa de la seva col·lecció fa que aquesta sigui la segona biblioteca més gran de França. També podràs canviar la teva set per la cultura visitant el Palais Rohan, que avui alberga tres museus. Aquest monument històric alberga, entre uns altres, el Museu de Belles arts, que inclou una col·lecció de quadres i escultures que provenen de tot arreu d'Europa. Finalment, no et conformis solament amb admirar la bellesa de la Catedral d'Estrasburg en l'exterior. No dubtis a entrar, ja que d'aquesta manera tindràs l'oportunitat de veure el seu famós rellotge astronòmic.

Estrasburg : Cultura i història

L'inconfusible barri de la Petite France es troba a la Gran Illa, en el cor d'Estrasburg. Aquest barri està compost per petits carrers empedradas que conserven avui dia un inconfusible ambient medieval. Aquest lloc està declarat com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO, la qual cosa es deu a una raó molt important: aquí es troben els monuments més bells de la ciutat. A més, també trobaràs molts restaurants i cafès on gaudir de l'ambient únic. Alsàcia és coneguda per la seva rica i deliciosa gastronomia, i quan el teu autobús arribi a Estrasburg, sens dubte tindràs l'oportunitat de provar almenys alguns dels plats típics de la zona.

Estrasburg de nit

Si t'agrada gaudir de la nit, Estrasburg t'encantarà, ja que en sortir la lluna la ciutat ofereix moltes alternatives per passar el temps. Durant el dia podràs relaxar-te a la vora del riu en una de les moltes terrasses mentre prens alguna cosa, però a boca de nit aquestes es converteixen en llocs amb un ambient molt animat. En aquesta zona trobaràs discoteques on molts DJ’s vénen a punxar, oferint la millor música per ballar. Al barri Krutenau, on sol viure la classe alta de la ciutat, trobaràs altres discoteques famoses pel seu ambient, com el Cafè donis Angers i Living Room. Si t'agrada el teatre o el cabaret, et recomanem Salamandre, que organitza freqüentment espectacles i esdeveniments. En la Opéra du Rhin podràs gaudir d'un espectacle de Ballet. Si prefereixes gaudir d'una cervesa, en el Dubliner trobaràs l'ambient perfecte per gaudir de la cervesa local.

Fets interessants de Estrasburg

Si viatges en bus a Estrasburg durant l'època festiva al desembre, tindràs el privilegi de visitar el seu famós mercat nadalenc. Durant aquest període festiu, més de 300 casetes estan repartides per diferents llocs de la ciutat francesa. Aquí podràs trobar tot tipus de menjar, artesanies i decoracions típiques de la zona d'Alsàcia. El mercat nadalenc té lloc cada any i és una tradició des de fa molts anys. En la Plau Kléber s'eleva un arbre de 30 metres d'altura, i en la Plau Dauphine es monta una pista de patinatge de 300m². La ciutat brilla amb milers de llums gràcies a la seva decoració. Estrasburg és la Capital del Nadal!

Els voltants de Estrasburg

Estrasburg és una ciutat situada a la frontera de França amb Alemanya, sent un símbol de la reconciliació franc-alemanya. En el cor de Jardin donis Deux Rives es troba el lloc d'entrada a la ciutat de Kehl, a Alemanya: la passarel·la de Mimram. Aquesta passarel·la és un dels símbols més importants d'Estrasburg i marca el seu caràcter bicultural. De fet, en els últims 75 anys la ciutat ha canviat de nacionalitat 4 vegades. Alsàcia és la regió més petita de França, però és una de les més poblades i té un especial encant. Podràs viatjar en bus a la regió i descobrir molts vestigis de la història, com a castells medievals o cases cova.


Els serveis de bord estan subjectes a disponibilitat