Autobusos amb sortida o arribada a Nuremberg

Comoditat a bord

Els nostres autobusos disposen de seients amples i còmodes, lavabo, wifi i endolls.
Serveis a bord

Flexibilitat total

Pots cancel·lar o modificar una reserva fins a 15 minuts abans de la sortida.
Modifica el teu viatge

Viatja de forma ecològica

Els nostres eficients autobusos deixen molt poca petjada de carboni per passatger i quilòmetre.
Viatges en bus i medi ambient

Arriba a l'hora

Et portem a la teva destinació de forma còmoda i puntual: 9 de cada 10 autobusos arriben a l'hora.
Informació actualitzada de les rutes

En aquesta pàgina


Parades d'autobús a Nuremberg

Tingueu en compte: el vostre bitllet contindrà la informació d'adreça més actualitzada.

Descobreix totes les destinacions

Turisme a Nuremberg

Informació sobre Nuremberg

Núremberg és la segona ciutat més gran de Baviera. Quan viatges amb autobús a aquesta ciutat, podràs veure per tu mateix el tradicionalisme amb el qual està construïda la ciutat. En els diferents districtes de Núremberg hi ha nombrosos edificis històrics i el seu castell és un símbol important. De fet, el Castell de Núremberg és una de les fortificacions més antigues d'Europa. La Font de Neptú i el Frauentorturm són dos dels elements arquitectònics que realment valen la pena visitar. Per descomptat, si ho prefereixes, pots combinar tot això amb un intens dia de compres. Visita el casc històric de la ciutat i la seva muralla medieval construïda l'any 1325. Descobreix Núremberg amb FlixBus.

Què veure a Nuremberg

Una de les esglésies més populars de la ciutat és la Frauenkirche, d'estil romà catòlic, situada en la part aquest del mercat principal. Seguint l'ordre de l'emperador Carles IV, la seva construcció va començar l'any 1349, i la seva inauguració va tenir lloc nou anys després. Durant la teva visita, assegura't de fer-li un cop d'ull a les escultures presents en el seu interior. Gràcies a les complexes restauracions que han tingut lloc, aquestes escultures s'han convertit en un principal atractiu turístic de Núremberg. Una altra recomanació és la casa de Albrecht Dürer, el famós artista renaixentista alemany. Construïda l'any 1420, avui dia l'edifici és un museu fundat en el seu honor. Una altra bona destinació quan viatges amb autobús és el Nicolaus-Copernicus-Planetarium, situat en el cor de la ciutat, que conté més informació sobre el sistema solar i els planetes que cap altre museu a Baviera.

Nuremberg : Cultura i història

El Zeppelin Field és una part molt important del patrimoni nacional, i visitant-ho és una de les millors maneres de descobrir la història recent d'alemanya, una experiència que t'obrirà els ulls i t'aportarà una lliçó molt important. Fundat l'any 1852, el Museu Nacional Germà de Núremberg és el més gran de la regió de parla alemanya i exposa molts objectes amb important valor cultural, artístic i històric. El museu consta d'un extens arxiu, una biblioteca, un departament de conservació i un centre d'aprenentatge. Cada any atreu prop de 400.000 visitants de tot arreu del món, i és una destinació popular per als nostres viatgers. També pots visitar l'Acadèmia de les Arts, la història de les quals data del segle 17, la qual cosa fa d'aquest lloc una de les cases més tradicionals d'Alemanya.

Nuremberg de nit

Sent una ciutat medieval, Núremberg desprèn una màgia especial, que a la nit s'accentua encara més. La il·luminació dels carrers ofereix unes vistes diferents, i segur que voldràs gaudir d'aquest ambient especial.
Els murs del castell són encara més impressionants sota la llum de la lluna, i al centre podràs menjar i beure a estil típic alemany, submergint-te en la seva bellíssima cultura. A més, durant moltes nits els carrers estan plens de joves que surten a divertir-se, i si et ve de gust, podràs fer el mateix.

Fets interessants de Nuremberg

Et ve de gust menjar pa de gingebre o altres especialitats típiques alemanyes? Bé, llavors hauràs de viatjar en bus a Núremberg, ja que a la ciutat se li considera la llar del pa de gingebre. Sense cap dubte, podràs trobar aquest dolç tradicional en una de les casetes del mercat nadalenc de Núremberg. Després de tants anys de tradició, avui dia podràs comprar regals fets a mà, trobar els objectes més tradicionals i provar el menjar típic, la recepta del qual roman la mateixa. A l'hivern hauràs de realitzar una visita a Núremberg i un dels seus famosos mercats nadalencs.

Els voltants de Nuremberg

Després d'haver visitat a fons Núremberg, no dubtis a visitar els seus voltants. Els paisatges bavaresos són espectaculars, i podràs realitzar un ràpid viatge en bus a qualsevol lloc proper a la ciutat.
A pocs quilòmetres al nord es troba la ciutat de Fürth, travessada pel riu Pegnitz. Visita Bavaria durant el teu viatge a Núremberg i deixa't sorprendre per la seva particular bellesa.


Els serveis de bord estan subjectes a disponibilitat